FRIETSALON ZUIDERKRUIS

FRIETSALON ZUIDERKRUIS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietsalon Zuiderkruis. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 20:26 3 sterren voor bezorging omdat er weer een snack vergeten was (niet de eerste keer). Wel nabezorgd na een telefoontje. Dit keer gelukkig wel snelle bezorging. Wellicht omdat het geen weekenddag betrof. Eten smaakte prima.
3 jul 2022 om 19:46 Patat was snel koud en de saus zat in de zak door de papierenzak heen ipv bakje dus geen saus
1 jul 2022 om 18:29 Het was heerlijk
26 jun 2022 om 20:10 Eten kwam half uur te laat en snacks waren koud. Patat verder wel lekker.
24 jun 2022 om 21:11 Asian patat had ik besteld maar vlees was veel te hard gebakken en de teriyaki moet ik bij denken zat 0 smaak aan jammer heb wel vaker besteld toen was het goed
21 jun 2022 om 23:20 1,5 uur van te voren besteld en alsnog 20 minuten te laat bezorgd. Helaas standaard tegenwoordig ipv uitzondering. Eten is daar in tegen wel altijd goed en warm.
19 jun 2022 om 20:33 Voor het eerst besteld hier. Gelijk vergeten ze een patat oorlog. Dan probeer je ze te bellen sta je gewoon een half uur in de wacht. Twee x geprobeerd eerst zeggen ze dan je ben 3e beller en dan als je eindelijk eerstvolgende ben zogenaamd niks
19 jun 2022 om 19:42 Normaal goede ervaring, maar nu niet. Patat was slap en half rauw en niet gezouten. Frikandel dreef in de saus waardoor deze koud was!
18 jun 2022 om 22:38 Snelle bezorging, lekkere friet en alles goed warm en netjes verpakt.
14 jun 2022 om 13:12 Het was niet zo als wij gewend zijn van hun. De bezorgen is meer dan een half uur later. De goulash kroket was kapot en leeg gelopen. De milkshake waren niet door een rietje te krijgen al zou je willen het van gewoon softijs wat je met een lepel kom
12 jun 2022 om 9:23 Loempia had van mij wat meer doorbakken mogen zijn, naar dat is een kwestie van smaak. De kersen sorbet heerlijk. Bezorger was vriendelijk.
10 jun 2022 om 21:10 Het eten was prima bereid. Echter hadden wij een bittergarnituur waarbij stond wat voor mix het was. Op basis daarvan hadden we dit besteld. Bij ontvangst bleek dat er hele andere mini snacks inzaten dan wat in beschrijving stond en deze niet lusten.